Välittäjät

Kaisu Eklöf

Partner, talous- ja hallinnon asiantuntija

Olen rohkea ja yhteistyökykyinen myyntineuvottelija ja tiimipelaaja. Perehdyn aina kaikkiin tehtäväalueen edellyttämiin työtehtäviin huolellisesti ja vien asiat loppuun sovitulla tavalla. Minulle on pyrkimys ymmärtää toisen ihmisen arvomaailmaa ja merkityksiä sekä vuorovaikutuksen rakentaminen tämän pohjalta.

Pidän yllä ammattitaitoani seuraamalla lainsäädäntöä, kouluttautumalla ja lukemalla alan kirjallisuutta. Laaja ammattiosaaminen tuo varmuutta myyntineuvottelijan työhön.

Olen toiminut hallinnollisena isännöitsijänä kymmeniä vuosia ja kiinteistöyhtiön toimitusjohtajana useita vuosia. Urakoitsijoiden kanssa olen toteutetut kustannusarviolta 50 000 - 3 000 000 euroa suuruisia peruskorjaushankkeita. Olen toiminut esimiehenä ja saanut toimivan yhteistyön huolto- ja rakennusalan toimijoiden kanssa. Olen markkinoinut ja myynyt toimitiloja ja tehnyt vuokrasopimuksia. Merkittävin saavutus on 57 paikkaisen päiväkodin ostopalvelusopimus ja pitkäaikainen vuokrasopimus päiväkotitiloista. Olen toteuttanut myös liiketoimintakauppoja ja neuvotellut rahoituksista pankkinen ja julkisten tahojen kanssa.

Lisäksi olen talous- ja hallinnonalan rautainen ammattilainen, uudistaja ja moniosaaja. Pitkän työurani aikana talous- ja hallintojohtajana olen vastannut eri organisaatioiden yleishallinnosta, taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta, tietohallinnosta, hankintatoimesta, peruskorjaushankkeista ja monista projektinhallinta hankkeista, kuten integroidun sähköisen talous- ja henkilöstöhallintojärjestelmän ja asiakirjahallintajärjestelmien toteuttamisesta.

Kaisu Eklöf
Myyntineuvottelija, Partner
kaisu.eklof@flowlkv.fi
040 156 2637